Немате артикли во вашата купувачка кошничка.
Избрани производи

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
27,00 ден со данок

Стол "Мирус"

Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка
75600,24 ден со данок

Екстрактори / генератор на пареа BLACK HAWK/R

Повеќенаменска моќна машина за чистење со пареа на различни простории. Отстранува маснотии - ги елиминира бактериите и површините ги остава сјајни и потполно суви.
Јавете се за цени

Пакет 1

попуст - 9% 5 x топа фотокопирна хартија А4 20 x хемиски пенкала 10 х хефт муниции 10 х селотејпа 5 х кутивчиња спајалици 2 х 100 најлончиња - папки А4 5 х регистратори А4/80 стандард
2476,82 ден со данок 2065,00 ден со данок

Пакет 2

попуст -19% 10 x топа фотокопирна хартија А4 50 x хемиски пенкала 10 х хефт муниции 10 х селотејпа 10 х кутивчиња спајалици 5 х 100 најлончиња - папки А4 10 х регистратори А4/80 стандард + ГРАТИС 100 брендирани коверти
5463,40 ден со данок 4023,80 ден со данок

Пакет 3

попуст -9% 5 x топа фотокопирна хартија А4 20 x хемиски пенкала 10 х хефт муниции 10 х селотејпа 5 х кутивчиња спајалици 2 х 100 најлончиња - папки А4 5 х регистратори А4/80 стандард 5 х маркери
2586,56 ден со данок 2153,50 ден со данок

Пакет за хигиена

Пакет производи внимателно селектирани на едно место за да ви помогнат во одржувањето на хигиената во вашата канцеларија.
1888,00 ден со данок

Сметководствен пакет

Пакет производи внимателно селектирани на едно место за да ви помогнат во непрекинатото работење на вашата сметководствена компанија.
14455,00 ден со данок 12460,80 ден со данок

Адвокатско/Нотарски пакет

Пакет производи внимателно селектирани на едно место за да ви помогнат во непрекинатото работење на вашата адвокатско/нотарска компанија.
10342,70 ден со данок

Медицински пакет

Пакет производи одбрани за непрекината адиминистративна работа на сите медицински објекти.
5256,90 ден со данок
ve