Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Kартопу „Melange Wool“ - K430

Картопу меланж волница. Мешавина од 20% волна и 80% акрил. Клопче од 100 грама. 170 м должина. Се работи со игли за плетење: 7 - 8мм Чингелака: 5 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.
СКУ: 00652
130 ден

Картопу меланж волница.
Мешавина од 20% волна и 80% акрил.
Клопче од 100 грама.
170 м должина.
Се работи со игли за плетење: 7 - 8мм
Чингелака: 5 мм


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.

Ознаки на производот
ve