Featured products

Коверт АБТ со ваше лого во фул колор (до 300 парчиња)

АБТ коверти (лев, десен или без прозорец) со вашето лого во фул колор. До 300 парчиња.
5.50 ден

Коверт АБТ со ваше лого во фул колор (до 500 парчиња)

АБТ коверти (лев, десен или без прозорец) со вашето лого во фул колор. До 500 парчиња.
4.90 ден

Коверт АБТ со ваше лого во фул колор (над 500 парчиња)

АБТ коверти (лев, десен или без прозорец) со вашето лого во фул колор. До 500 парчиња.
3.50 ден

Пакет 1

-16% попуст на пакет производи: Фотокопирна хартија х5, Регистратор А4/80 х5, Спајалици 3 (100/1) х 5, Муниција за хефталици 24/6 (1000/1) х10, Пенкало "Noki WonderBall" х20, Папка УР/100 40мик. х2, Селотејп 15х33 х10!
2099.00 ден 1750.00 ден

Пакет 2

-26% попуст на пакет производи: Фотокопирна хартија х10, Регистратор А4/80 х10, Спајалици 3 (100/1) х10, Муниција за хефталица 24/6 (1000/1) х10, Пенкало "NOKI WonderBall" х50, Папка УР/100 - 40мик. х5, Селотејп 15х33 х10. Гратис добивате 100 коверти (АБТ- со лев/десен или без прозорец) со принт од вашето лого
4630.00 ден 3410.00 ден

Пакет 3

-15% попуст на пакет производи: Фотокопирна хартија х5, Регистратор А4/80 х5, Спајалици 3 (100/1) х5, Муниција за хефталици 24/6 (1000/1) х10, Пенкало NOKI WonderBall х20, Папка УР/100 - 40мик. х2, Перманентен маркер х5, Селотејп (15х33) х10
2192.00 ден 1825.00 ден

Paper А4 - "Double A"

500/1 - 80gr.
211.86 ден

Paper A4

Хартија А4 - 80гр. (1 топ - 500 листа)
189.00 ден

Fiscal roll 57/30

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 30m.
16.80 ден

Fiscal roll 57/50

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 50m.
26.00 ден

Fiscal roll 79/65

Фискална ролна со ширина од 79mm и должина од 65m.
53.20 ден

Коверт (Б5-БТ)

176х250mm
1.90 ден

Маркер (Борд 4/1)

Маркери во четири бои за бела табла. Заоблен врв (1-5мм)
83.90 ден

Коректор - 1/1 блистер

Коректор туба 1/1 - 20гр.
21.19 ден

Дигитрон (SH-297)

Мал канцелариски дигитрон идеален за сите бироа. Димензии: 7,5 х 12 cm.
177.12 ден

Дигитрон (SS-507)

Дигитрон со функции
326.27 ден

Образец ПП-30

кочан
24.58 ден

Хартија А4 - сечена (бланко рецепти)

7 500 парчиња бланко рецепти 98х209mm
950.00 ден

Архивски ормари

Димензии: 2000 x 800 x 400mm
13104.00 ден

Еднокрилни архивски ормани - АО

Стандардни димензии - 600 x 1950 x 400mm
8372.00 ден

Двокрилни архивски ормари - AOD

Стандардна димензија - 940 х 1950 х 400mm
13104.00 ден
Community poll
Do you like nopCommerce?