Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Памук - Супер Прајс

Види како Мрежа Листа
Сортирај по
Прикажи по страна

Памучен конец „Супер Прајс Батик“ 00407

100% памук Клопче од 100 грама. 250+м должина. Се работи со игли за плетење: 1-3 мм Чингелака: 2-4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
80 ден

Памучен конец „Супер Прајс“ беж

100% памук Клопче од 100 грама. 250+м должина. Се работи со игли за плетење: 3 - 4 мм Чингелака: 3 - 4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
80 ден

Памучен конец „Супер Прајс“ сива

100% памук Клопче од 100 грама. 250+м должина. Се работи со игли за плетење: 3 - 4 мм Чингелака: 3 - 4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
80 ден

Памучен конец „Супер Прајс“ тиркиз

100% памук Клопче од 100 грама. 250 м должина. Се работи со игли за плетење: 3 - 4 мм Чингелака: 3 - 4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
80 ден
ve