Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Конец Металик Бугето 307

Мешавина од полиестер и најлон. Клопче од 50 грама. са50м должина. Се работи со игли за плетење: 4-5 мм Чингелака: 5 -6 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени.
СКУ: 00307
500 ден
ve