Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Извинете - овој производ веќе не е достапен

Картопу „Melange Wool“ - бела 010

Картопу меланж волница. Мешавина од 20% волна и 80% акрил. Клопче од 100 грама. 170 м должина. Се работи со игли за плетење: 7 - 8мм Чингелака: 5 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.
СКУ: 010
140 ден

Картопу меланж волница.
Мешавина од 20% волна и 80% акрил.
Клопче од 100 грама.
170 м должина.
Се работи со игли за плетење: 7 - 8мм
Чингелака: 5 мм


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.

Ознаки на производот
Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Ножички

Ножички за рачна работа. Цената е за 1 производ.
50 ден

Чингелаќе 8мм метална игла

Метално чингелаќе бр.8 мм Цената е за една игла. При нарачка, наведете која боја ја сакате.
60 ден

Чингелаќе #- 4мм метална игла

Метално чингелаќе бр.4 мм Цената е за една игла. При нарачка, наведете која боја ја сакате.
40 ден

Чингелаќе #6 - пластична игла

Пластично чингелаќе бр.6 Цената е за една игла. При нарачка, наведете која боја ја сакате.
50 ден

Метро

Метро на вовлекување. Од едната страна се обележани сантиметри, од другата инчи. Должина на метрото: 1.50 см Цената е за 1 кутивче. Има 3 бои (розе, зелена, сина). При нарачка изберете боја.
50 ден

Обележувачи за котелци (комплет)

Обележувачите (или stitch markers на англиски) се мошне корисна алатка при хеклањето / плетењето. Се користат за да се обележи редот кој се работи, или пак местото на кое се менува плетката. Цената е за 6 маркери.
30 ден
ve