Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Волница „BIGA“ 204

Кадифена волница БИГА. Клопче од 150 грама. 100% полиестер. 53м должина. Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 9-10 мм. Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.
СКУ: 204
200 ден

Кадифена волница БИГА.
Клопче од 150 грама.
100% полиестер.
53м должина.

Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 9-10 мм.

Совршено пуфкаста и мека на допир.

Одличен избор за изработка на дебели ќебиња, простирки, перници и други декоративни елементи. 

Посебно прикладна  за плетење со прсти.


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.

Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Обележувачи за котелци (10)

Обележувачите (или stitch markers на англиски) се мошне корисна алатка при хеклањето / плетењето. Се користат за да се обележи редот кој се работи, или пак местото на кое се менува плетката. Цената е за 10 маркери.
20 ден

Чингелаќе #9- пластична игла

Пластично чингелаќе бр.9 Цената е за една игла. При нарачка, наведете која боја ја сакате.
60 ден
ve