Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Корденет 234 45

Вискозен конец со висок сјај. 100 гр/350м. Чингелаќе: 0.5 - 1.70мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.
СКУ: 00062
130 ден
ve