Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Бројач на редови

Бројачот на редови (или row counter на англиски) е корисна дигитална алатка при хеклањето / плетењето. Се користи за да се обележи секој нов ред кој се работи. Како се користи? Со почнување на ред, се притиска на големото копче. На следниот ред се притиска повторно, и бројот се зголемува за 1. Бројачот има меморија, така да ако е подолго време неактивен, се исклучува, но го помни последното бројче кое сте го стиснале. На помалото копченце, го враќате бројачот во почетна позиција, однодно го враќате на нула. Цената е за 1 бројач. Го има во повеќе бои (бела, жолта, црвена, розе, циклама, сино, тегет, зелена, портокалова, кафена, сива црна). Наведете во порака која боја ја сакате. Ако ја нема истата, ќе ви се испрати боја која ќе е достапна.
Достапност: На залиха
СКУ: 00824
60 ден
ve