You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

Картопу „Melange Wool“ - бела 010

Картопу меланж волница. Мешавина од 20% волна и 80% акрил. Клопче од 100 грама. 170 м должина. Се работи со игли за плетење: 7 - 8мм Чингелака: 5 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.
SKU: 010
140 ден

Картопу меланж волница.
Мешавина од 20% волна и 80% акрил.
Клопче од 100 грама.
170 м должина.
Се работи со игли за плетење: 7 - 8мм
Чингелака: 5 мм


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.

Customers who bought this item also bought

Ножички

Ножички за рачна работа. Цената е за 1 производ.
50 ден

Чингелаќе 8мм метална игла

Метално чингелаќе бр.8 мм Цената е за една игла. При нарачка, наведете која боја ја сакате.
60 ден

Чингелаќе #- 4мм метална игла

Метално чингелаќе бр.4 мм Цената е за една игла. При нарачка, наведете која боја ја сакате.
40 ден

Чингелаќе #6 - пластична игла

Пластично чингелаќе бр.6 Цената е за една игла. При нарачка, наведете која боја ја сакате.
50 ден

Метро

Метро на вовлекување. Од едната страна се обележани сантиметри, од другата инчи. Должина на метрото: 1.50 см Цената е за 1 кутивче. Има 3 бои (розе, зелена, сина). При нарачка изберете боја.
50 ден

Обележувачи за котелци (комплет)

Обележувачите (или stitch markers на англиски) се мошне корисна алатка при хеклањето / плетењето. Се користат за да се обележи редот кој се работи, или пак местото на кое се менува плетката. Цената е за 6 маркери.
30 ден
ve