You have no items in your shopping cart.
Featured products

"Form" chair

Attractive design inspired by sports cars. Work collection. Gaming
7830 ден incl tax

Канцелариски стол Oklahoma PDH

Oklahoma PDH е канцелариски стол од нашата менаџерска колекциј, со мрежатста потпирачка и меш седалка, синрхон механизам со неколку позиции на заклучување според тежината на корисникот. Совршен избор за продуктивна и лесна секојдневна целодневна работа.
18872 ден incl tax

"Santa Fe" chair - (white)

Chair with anatomical seat and backrest, upholstered in high-quality natural leather, class SP.
21170 ден incl tax

"Deluxe 22" chair - (grey)

Office chair with high backrest.
3530 ден incl tax

"Denver" chair

Anatomical seat and backrest, upholstered in high-quality leather.
7380 ден incl tax

Стол Ambra

Менаџерска колекција на столови - стол Ambra. Столот Ambra се карактеризира со иновативен дизајн и сет од функции за бескомпромисно чувство на удобност. Проектран е така што тој се приспособува на вашето тело, а не обратно. Седалката и потпирачката се карактеризираат со ергономична 3D форма за исклучителен комфорт. Потпирачот за грб е прилагодлив по висина. Со едноставно притискање со двата палеца на напред и го придвижувате нагоре или надолу.
27385 ден incl tax

Стол Bruno

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Менаџерски стол со висока потпирачка, тапациран со еко кожа и хромирана основа.
28561 ден incl tax

Стол Cayman

Канцелариски стол Cayman - менаџерска колекција - Работен стол со висока мрежаста потпирачка - TILT механизам - Ергономска конструкција - Потпирачи за раце - До 120 кг. - Гаранција: 2 години
6544 ден incl tax

Стол Eclipse

Канцелариски стол Eclipse - менаџерска колекција - Работен стол со висока мрежаста потпирачка во црна боја - TILT механизам - Уникатен дизајн - До 120 кг. - Гаранција: 2 години - Потпирачи за раце - Лумбална потпора - Потпирач за глава
8406 ден incl tax

Стол Felicia

Chair with stable metal black frame, with upholstered parts with high quality fabric, class C.
1151 ден incl tax

Стол Herman

Канцелариски стол Herman- менаџерска колекција - Tilt механизам - Гаранција: 1 година - Потпирачи за раце - Лумнална потпора - Потпирач за глава
8608 ден incl tax

"Carina" chair - (chrome black)

Chair with an anatomical seat and a backrest made of "mesh" in combination with leather.
6485 ден incl tax

Стол Kent

Менаџерска колекција на столови - стол Kent. Менаџерски стол со висок потпирач, тапациран со еко кожа во комбинација бела/црна, кафеава / црна и комплетно црна боја.
9240 ден incl tax

"Lea" chair

Luxurious chair with wide seat and high backrest.
8570 ден incl tax

"Marry" chair

Chair with high backrest.
5040 ден incl tax

"Milan" chair

Office chair with anatomical seat and backrest made of net type "mesh" in combination with leather.
4418 ден incl tax

Стол Montana

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Работен стол со висока потпирачка, тапацирана седалка и потпирачка во комбинација од мрежа и платно.
6944 ден incl tax

Стол Montgomery

Менаџерска колекција на столови - стол Montana. Менаџерски стол со висока потпирачка, тапациран со еко кожа и хромирана основа.
6944 ден incl tax

"Nebraska" chair

Office chair with mesh support.
6500 ден incl tax

Стол Next PDH

Next PDH е канцелариски стол од нашата менаџерска колекција, со мрежаста потпирачка во сива боја, седалка со полуретанова пена, тапацирана со висококвалитетно црно платно, прилагодлива лумбална потпора и прилагодлив потпирач за глава.
14404 ден incl tax

"Petersburg" chair - (black)

Anatomical seat and backrest, upholstered in high-quality leather.
6160 ден incl tax

Стол Prestige - детски стол

Children's chair with colorful motifs.
3350 ден incl tax

Стол Profit

PROFIT е новиот ергономски стол, со интерактивни функции за комуникација со корисниците преку Comfort Smart+ апликацијата. PROFIT е високо прилагодлив и погоден за корисници со различна висина, тежина и форма на телото. Развиен од истражувачи кои ги испитале и анализирале податоците за навиките на седење кај луѓето, PROFIT го обезбедува најдоброто.
49281 ден incl tax

Стол Relax

Менаџерска колекција на столови - стол Relax. Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во еко кожа, регулирање на височината на столот, релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција, регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот, фиксни хромирани рачки со тапацирани делови, хромирана основа, макс. тежина на корисникот 120 кг.
7751 ден incl tax

Стол Rony Steel

Широка и удобна седалка тапацирана со висококвалитетна црна еко кожа класа S. Анатомска мрежеста потпирачка во различни бои со пластична декорација. Регулирање на височината на столот. Релакс механизам со можност за аклучување во работна позиција. Фиксни рачки. Цврста хромирана основа. Максимална тежина на корисникот до 120 кг.
5319 ден incl tax

"Sirio" chair

Менаџерска колекција на столови - стол Sirio. Стол со анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна природна кожа, класа V.
12824 ден incl tax

"M68A" chair

Office chair with anatomical seating and armrest upholstered in high quality leather.
7225 ден incl tax

Стол Ergohuman

Менаџерски стол Ergohuman - со мрежаста потпирачка и седалка - дел од нашата колекција на професионални столови со европски TUV квалитет и гаранција од 3 години. Синхрон механизам, ергономска конструкција, уникатен дизајн, носивост до 130 кг.
50290 ден incl tax

"Leonita" chair

Elegant and extra comfortable chair with high backrest.
8905 ден incl tax

"Mirus" chair

Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка
75600 ден incl tax

"Santa Fe S" chair (white)

Chair upholstered with high quality natural leather, class SP.
13775 ден incl tax

"Genidia" chair

Office chair with ergonomic construction and unique design.
63280 ден incl tax

"Davina" chair + stool

Armchair with luxurious and elegant design.
15570 ден incl tax

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
27 ден incl tax

Fabiano Paper A4

Fabiano хартија А4 - 80гр. (1 топ - 500 листа)
230 ден incl tax

Fiscal roll 57/50

Фискална ролна со ширина од 57mm и должина од 50m.
30 ден incl tax

Muflon harija A4 samolepliv

Samolepliva A4 hartija
5 ден incl tax

Екстрактори / генератор на пареа BLACK HAWK/R

Повеќенаменска моќна машина за чистење со пареа на различни простории. Отстранува маснотии - ги елиминира бактериите и површините ги остава сјајни и потполно суви.
Call for pricing

Хемиско чистење на возило - "Elite"

Хемиско чистење на возило (седишта, тапацир на врати, багажен тапацир) на домашна адреса.
2360 ден incl tax
Community poll
Do you like nopCommerce?
ve