You have no items in your shopping cart.

Таг #5 овал - (комплет)

Таг / пришивка е додаток кој се пришива на сплетеното парче за да се означи дека е рачна изработка. Направен од вештачка кожа. Цената е за 5 тагови.
Availability: In stock
SKU: 00353
50 ден
ve