You have no items in your shopping cart.
RSS

New products

Printer HP M404DN

Printer HP M404DN
Call for pricing

Printer HP LJ M452dn

Printer HP LJ M452dn
Call for pricing

Printer HP LJ M15w-2

Printer HP LJ M15w-2
Call for pricing

Printer HP LaserJet Pro MFP M227sdn

Printer HP LaserJet Pro MFP M227sdn
Call for pricing

Printer HP LaserJet Pro MFP M28a

Печатач Printer HP LaserJet Pro MFP M28a
Call for pricing

Printer HP LaserJet M15w

Печатач Printer HP LaserJet M15w
Call for pricing

Printer Canon Pixma G1411

Печатач Printer Canon Pixma G1411
Call for pricing

Printer Canon LBP 212DW

Печатач Printer Canon LBP 212DW
Call for pricing

Printer Brother HL1110E

Печатач Brother HL1110E.
Call for pricing

Маса Vek

Масичката за кафе VEK е уникатен елемент на декорација за вашиот дом или канцелариј со авангарден и модерен дизајн. Основата е изработена од хромиран метал и обезбедува стабилност и модерен изглед. Држачите/ ногарките во V форма се изработени од MDF плочи со изглед на гранит, а на нив е поставено калено стакло со дебелина од 8mm.
6502 ден incl tax
ve