You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

Метро

Метро на вовлекување. Од едната страна се обележани сантиметри, од другата инчи. Должина на метрото: 1.50 см Цената е за 1 кутивче. Има 3 бои (розе, зелена, сина). При нарачка изберете боја.
Availability: In stock
SKU: 00350
50 ден
ve