Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Таг #2 - срце (5)

Таг / пришивка е додаток кој се пришива на сплетеното парче за да се означи дека е рачна изработка. Направен од вештачка кожа. Цената е за 5 тагови.
Достапност: На залиха
СКУ: 00353
25 ден
ve