Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Софти Мега 216

Букле кадифена волница од брендот Ализе. Клопче од 100 грама. 100% полиестер. 70м должина. Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 10-12 мм. Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.
СКУ: 216
150 ден

Бејби велур волница, кадифена на допир.
Клопче од 100 грама.
100% полиестер.
70м должина.
Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 10-12мм.
Совршен избор за изработка на бебешки кебенца и плишани играчки.


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.

ve