Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Синџир - метал (сребрен)

Цената е за 1 (еден) синџир. Должина: 1.15 см Состав: метал (Металот е побел во однос на метални алки на пример. Видете втора слика за споредба).
СКУ: 00870
100 ден
ve