Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Raindrops 2906

Мека батик волница. Мешавина од 18% волна, 35% полиамид и 47% акрил. Клопче од 50 грама. са 115 м должина. Се работи со игли за плетење / чингелаќе: 5-7мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 40 степени. Да не се пегла.
СКУ: 00701
80 ден

Мека батик волница.
Мешавина од 18% волна, 35% полиамид и 47% акрил.
Клопче од 50 грама.
са 115 м должина.
Се работи со игли за плетење / чингелаќе: 5-7мм

Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 40 степени.  Да не се пегла.

Ознаки на производот
ve