Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Извинете - овој производ веќе не е достапен

Рачки за ташна (топчиња)

Декоративни рачки за ташна. Пречник 18 см Состав: пластика (имитација на дрво)
СКУ: 00464
200 ден
ve