Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Памучен конец „Hobby Clb“ 007

100% рециклиран памук. Клопче од 100 грама. 200 м должина. Се работи со игли за плетење: 4 - 5 мм Чингелака: 3 - 4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
СКУ: 00273
80 ден

100% рециклиран памук.
Клопче од 100 грама.
200 м должина.
Се работи со игли за плетење: 4 - 5 мм
Чингелака: 3 - 4 мм


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.

Клиентите кои го купиле овој производ исто така купиле

Игли (шивачки)

Метални игли за рачна работа. Цената е за комплет од 6 игли.
40 ден

Ножички

Ножички за рачна работа. Цената е за 1 производ.
50 ден

Памучен конец „Елиши Котон“ 003

100% памук Клопче од 100 грама. 220 м должина. Се работи со игли за плетење: 3 - 4 мм Чингелака: 3 - 4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
80 ден

Обележувачи за котелци (комплет)

Обележувачите (или stitch markers на англиски) се мошне корисна алатка при хеклањето / плетењето. Се користат за да се обележи редот кој се работи, или пак местото на кое се менува плетката. Цената е за 6 маркери.
30 ден
ve