Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Очи за играчки (црни-овални) 12мм

Очиња за играчки (амигуруми) во црна боја и овална форма. “Hello Kitty" очиња. Големина 12мм. Може да се користат како носе. Цената е за еден (1) пар очиња. Очињата доаѓаат со осигурвачи.
СКУ: 00355
12 ден
ve