Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Макраме полиестер 10

Полиестер макраме. Вечичина 2.5мм. Клопче од 100 гр. 145 м должина. 100% полиестер. Препорака за работа со игли/чингелаќе: 4мм.
СКУ: 00888
100 ден
ve