Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Лејди Јарн Твист 011

Состав: 100% олефин Грамажа: 100 гр. Метража: 300 м. Игла / чингелака: 3-4 мм º©©º°¨¨¨¨¨¨°º©©º°¨¨¨¨¨¨°º©©º Што е олефин? Олефин е синтетичко влакно слично на полиестерот, но многу поиздржливо и поотпорно на влага од него и од акрилот. Лесно се одржува и брзо се суши. Има висок сјај што му дава свиленкаста текстура. Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
СКУ: 00244
100 ден


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 40 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.

ve