Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Конец за везење Мануела 003

Цената е за 1 парче / плетенка. 100% памук (Pearl cotton) Плетенка од 5 гр. 8 м должина.
СКУ: 00895
20 ден
ve