Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Беби Бенекли 3376

Прскана беби волница. 100% акрил. 100 гр/300 м. Игли за работа 3-5 мм.
СКУ: 3376
100 ден

Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.

ve