Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Ангора Натурал 780

Волница Ангора Натурал на брендот Картопу. Мешавина од 20% волна и 80% акрил. Клопче од 100 грама. 550м должина. Се работи со игли за плетење: 3-6мм Чингелака: 2-4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени.
СКУ: 00659
150 ден

Мешавина од 20% волна и 80% акрил.
Клопче од 100 грама.
550м должина.
Се работи со игли за плетење: 3-6мм
Чингелака: 2-4 мм


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.

ve