Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Ализе Дива 178

Ализе Дива во циклама боја. Состав: 100% микрофибер акрил Работа со игла: 2.5-3.5мм Чингелака: 1-3мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
СКУ: 00227
100 ден


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 40 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.

ve