You have no items in your shopping cart.

Yarn Art- Jeans Crazy 8203

Батик памучен конец. Клопче од 50 грама. 160 м должина. Се работи со игли за плетење/ Чингелаќе: 3-4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
SKU: 00877
70 ден

Батик памучен конец.
Клопче од 50 грама.
160 м должина.
Се работи со игли за плетење/ Чингелаќе: 3-4 мм
Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.

ve