You have no items in your shopping cart.

Волница „BIGA“ 231

Кадифена волница БИГА. Клопче од 150 грама. 100% полиестер. 53м должина. Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 9-10 мм. Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.
SKU: 231
200 ден

Кадифена волница БИГА.
Клопче од 150 грама.
100% полиестер.
53м должина.

Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 9-10 мм.

Совршено пуфкаста и мека на допир.

Одличен избор за изработка на дебели ќебиња, простирки, перници и други декоративни елементи. 

Посебно прикладна  за плетење со прсти.


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.

ve