You have no items in your shopping cart.

Волница „Baby Velur“ 1214

Бејби велур волница, кадифена на допир. Клопче од 100 грама. 100% полиестер. 110м должина. Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 5-7 мм. Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.
SKU: 1214
130 ден

Бејби велур волница, кадифена на допир.
Клопче од 100 грама.
100% полиестер.
110м должина.
Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 5-7 мм.
Совршен избор за изработка на бебешки кебенца и плишани играчки.


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.

Customers who bought this item also bought

Чингелаќе #- 3.5мм метална игла

Метално чингелаќе бр. 3.5 мм Цената е за една игла. При нарачка, наведете која боја ја сакате.
40 ден

Обележувачи за котелци (10)

Обележувачите (или stitch markers на англиски) се мошне корисна алатка при хеклањето / плетењето. Се користат за да се обележи редот кој се работи, или пак местото на кое се менува плетката. Цената е за 10 маркери.
20 ден

„Alize Velluto“ 11

Кадифена волница. Идеална за ќебенца и играчки. Состав:100% микрополиестер. Клопче од 100 грама. 68м должина. Се работи со игли за плетење: 8-9мм Чингелака: 8-9 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Не се пегла.
150 ден
ve