You have no items in your shopping cart.

Таписериска игла 15 см

Таписериската игла е направена од пластика. Долга е 15 см и е совршена за пришивање/ шиење на изработки од волница и/или кадифена волница. Цената е за 1 игла.
Availability: In stock
SKU: 000552
30 ден
ve