You have no items in your shopping cart.

Супер прајс 21

100% памук Клопче од 100 грама. 330 м должина. Се работи со игли за плетење: 5 - 6 мм Чингелака: 4 - 5 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
SKU: 00886
100 ден
ve