You have no items in your shopping cart.

Супер прајс 18

100% памук Клопче од 100 грама. 230 м должина. Се работи со игли за плетење: 3 - 4 мм Чингелака: 3 - 4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
SKU: 00411
80 ден
ve