You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

Памучен конец „Супер Прајс Батик“ 00408

100% памук Клопче од 70 грама. 170м должина. Се работи со игли за плетење: 1-3 мм Чингелака: 1-3 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
SKU: 00408
60 ден
ve