You have no items in your shopping cart.

Памучен конец „Hobby Clb“ 003

100% рециклиран памук. Клопче од 100 грама. 200 м должина. Се работи со игли за плетење: 4 - 5 мм Чингелака: 3 - 4 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
SKU: 00269
80 ден

100% рециклиран памук.
Клопче од 100 грама.
200 м должина.
Се работи со игли за плетење: 4 - 5 мм
Чингелака: 3 - 4 мм


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.

ve