You have no items in your shopping cart.

Макраме полиестер 08

Полиестер макраме. Вечичина 2.5мм. Клопче од 100 гр. 145 м должина. 100% полиестер. Препорака за работа со игли/чингелаќе: 4мм.
SKU: 00888
100 ден
ve