You have no items in your shopping cart.

Макраме памук 10

Памучно макраме. Вечичина 5мм. Клопче од 250 гр. 80 м должина. 80% памук, 20% акрил. Препорака за работа со игли/чингелаќе: 10-12/ 9мм.
SKU: 00888
150 ден
ve