You have no items in your shopping cart.

Беби Бенекли 3242

Прскана беби волница. 100% акрил. 100 гр/300 м. Игли за работа 3-5 мм.
SKU: 3242
100 ден

Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Да не се пегла.

ve