You have no items in your shopping cart.

„Baby Velur“ 214

Бејби велур волница, кадифена на допир. Клопче од 100 грама. 100% полиестер. 110м должина. Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 5-7 мм. Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.
SKU: 00056
130 ден

Бејби велур волница, кадифена на допир.
Клопче од 100 грама.
100% полиестер.
110м должина.
Препорака за работа со игли за плетење / чингелака од 5-7 мм.
Совршен избор за изработка на бебешки кебенца и плишани играчки.


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака со температура до 30 степени. Да не се пегла.

ve