You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

„Alize Velluto“ 416

Кадифена волница. Идеална за ќебенца и играчки. Состав:100% микрополиестер. Клопче од 100 грама. 68м должина. Се работи со игли за плетење: 8-9мм Чингелака: 8-9 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Не се пегла.
Availability: In stock
SKU: 416
150 ден

Кадифена волница. Идеална за ќебенца и играчки.
Состав:100% микрополиестер.
Клопче од 100 грама.
68м должина.
Се работи со игли за плетење: 8-9мм
Чингелака: 8-9 мм


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака/машина на температура до 30 степени.

Не се пегла.

 

ve