You have no items in your shopping cart.

„Alize Maxi“ 26

Мешавина од 25% волна и 75% акрил. Клопче од 100 грама. 100 м должина. Се работи со игли за плетење: 8 - 10мм Чингелака: 7 - 8 мм Инструкции за одржување: Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.
SKU: 00762
130 ден

Мешавина од 25% волна и 75% акрил.
Клопче од 100 грама.
100 м должина.
Се работи со игли за плетење: 8 - 10мм
Чингелака: 7 - 8 мм


Инструкции за одржување:
Се препорачува перење на рака на температура до 30 степени. Пеглање на најниска температура преку крпа врз плетеното парче.

ve