Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Запалка 806 - црвена

80 х 23 х 10 mm • Класична запалка • Можност за дополнување со плин
СКУ: 2-006612
9 ден со данок

*Напомена, во цената не е вклучено брендирањето

ve