Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Запалка 118 - сина

65 х 35 х 9mm • Широка електронска запалка • Можност за печатење на поголем текст и лого • Можност за дополнување со плин
СКУ: 2-001332
11 ден со данок

*Напомена, во цената не е вклучено брендирањето.

ve