Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "2612A"

Компатибилен тонер за "HP" принтери со опсег до 2000 листа
СКУ: 157-hpce2612
520 ден со данок

Компатибилен за:
HP LaserJet 1010
HP LaserJet 1015
HP LaserJet 1018
HP LaserJet 1020
HP 3050 / 3052 / 3055
Canon MF 4660

ve