Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "MLTD-1042"

Компатибилен тонер за "Samsung" принтери со опсег до 1500 листа
СКУ: 120-ml1042
950 ден со данок

Компатибилен за:
Samsung ML1660
Samsung ML1665 
Samsung SCX 3200

ve