Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "MLTD1052"

Компатибилен тонер за "Samsung" принтери со опсег до 1500 листа
СКУ: 120-sam4623
950 ден со данок

Компатибилен за:
Samsung ML 1910
ML 1911
ML 2525
ML 2580
4623F

ve