Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "CF283A"

Компатибилен тонер за "HP" принтери со опсег до 1500 листа
СКУ: 157-hpcf283a
520 ден со данок

Компатибилен за:
HP LaserJet M125 /
HP LaserJet M126 /
HP LaserJet M201 /
HP LaserJet M225

ve