Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "279А"

Компатибилен тонер за "HP" принтери со опсег до 1000 листа
СКУ: 157-hpcf279a
470 ден со данок

Компатибилен за:
HP LaserJet M12A
HP LaserJet M26A
HP LaserJet M26NW

ve