Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "CE310A"

Компатибилен тонер за "HP" и "Canon" принтери со опсег до 1200 листа
СКУ: 120-hp310a
750 ден со данок

Компатибилен за:
HP ColorLaserJet Pro CP1020 
HP ColorLaserJet Pro CP1025
Canon 7010

ve