Немате артикли во вашата купувачка кошничка.

Тонер "CB435"

Компатибилен тонер за "HP" принтери со опсег до 1500 листа
СКУ: 120-hpce435
520 ден со данок

Компатибилен за:
HP LaserJet P1005 /
HP LaserJet P1006

ve